Gör en blandning med:
2ägg
1 1/2-2 dl mjölk (du kan alltid byta mot vatten eller grädde el laktosfri mjölk)
1-2kryddmått vaniljsocker (vill man lyxa lite så använd äkta vanilj)
1/2 dl rårörsocker (går att byta ut mot vanligt socker)
Krydda med Kanel efter smak
Vispa ihop detta med en handvisp går bra(Vill du slippa allt oväsen omkring dig så ta elvispen och lalla för dig själv och inbilla dig och de andra att du inte hör). Vispa tills allt blandats väl, det är lätt att sockret inte löser sig utan lägger sig på botten men det spelar inte så stor roll.
Nu värmer du upp en stekpanna med smör!
Till detta behöver du: En skivad långfranska
Ta en pepparaksform du gillar(jag andvände hjärtat) och stansa ut bröd skiva efter brödskiva.
När du stansat färdigt(kan alltid stansa fler medan de andra simmar i stekpannan) så vänd brödbitarna i "smeten"(äggblandningen) och släng snappt på stekpannan. Doppa dock inte fler än vad i pannan får plats, doppa precis innan de läggs i den varma stekpannan. När brödet är gyllene och ser ut som guld för munnen på båda sidor är snasket färdigt! Njut av Nathalies Mumma Hjärtan, till detta kan du servera grädde och en klick sylt eller bara som de är. Är goda både kalla och varma, varför inte förbereda på kvällen så har du en trevlig liten socker kick till frukost att njuta av!
Detta är enkelt och tar inte lång tid att göra, som tjej så har man ju kanske de flesta ingridienser redan hemma eller så är de ju inte så dyrt att köpa ihop. Blir det smet över så spara den några dagar i kylen ifall du vill göra fler senare i veckan. Busenkelt och mumma!
Lycka till!
Gud vad du grejar gumman, duktiga du:)
SvaraRadera