- Nr 1 sockerpasta smakar inte särskilt gott
- Nr 2 När den väl är hård så är den väldigt hård och kan vara svår att äta
- Nr 3 Blir inte människor besvikna när de beställer dyra bakverk där halva tårtan inte går att äta?
- Nr 4 Varför försöker man inte använda sig av produkter som marsipan istället eller ätbara blommor att dekorera med? Marsipan kan man modelera i och så länge den är färsk är den mjuk.
Sedan skulle jag vilja ha en bra kamera så jag kan ta lite fina kort på mina bakverk så ni kunde få se dem ordentligt. Sen så tycker jag att det inte är lustigt att vissa har fina kort på sina bakverk då de kanske både har fotoshoppat dem och har en grym kamera. Åhh.Vill ha en systemkamera, ska börja använda en gammal jag fått av min mor. Men det finns en stor nackdel med den och det är att den är inte digital utan har en gammal rulle i sig. Synd. Men ska testa mig fram lite och se hur det blir.
Ni ska veta att jag kommer inte utesluta sockerpasta i mina verk det är bara det att jag har strävan inom mig att hitta något bätte och kanske nyttigare då det innehåller en del onyttiga ämnen jämfört med vanlig hemmagjord marsipan eller hemma gjort smörkräm/mjukostkräm.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar