onsdag 6 juli 2011

Maräng

När det kommer till att göra maräng så är det inte alltid så lätt, speciellt när man inte kan tricken för att de ska bli så bra som det bara går. För att få en fin maräng och få den riktigt fluffig så ska den vispas i en kopparbunke. Renlig het är A och O när det kommer till maräng, det måste vara rent och absolut inget fett i bunken. Där gör många fel och använder en bunke man gjort deg i och inte får dän den lilla fetthinnan som kan bli. Helst ska man ha sin kopparbunke till endast maräng för att undvika problem. Har man ingen kopparbunke så använd åtminstone en rostfri för bästa resultat. Lycka till!

I see an angel in my kitchen

Det finns oändligt med roliga prylar till köket ute på nätet, jag hittar massor som jag vill plocka med mig hem. Dessa hittade jag hos bagarenochkocken.com
Jag har en mor som samlar på änglar, detta skulle ju inte vara en dum present utan en riktigt bra en:)

 

Emalj-ack så vackert


Så himla vackert det är med emaljerade ting, tänk så härligt att dricka kaffe ur denna gott. Dessa vackra ting och mer där till hittar ni här.